26. března 2015

Proč by si měl můj soused najít holku?

Protože někdy jsou jeho neutěšený samotářský chvilky fakt na ránu. A to i přes zeď (k mojí smůle tenký jako papír). Navíc by to mělo samý příjemný dopady na nás oba. Tak například:


1. Rapidně by se mu snížily účty za telefon. Už několikrát jsem vážně uvažovala nad tím, že mu ty hovory stopnu. Po dvaceti minutách jsem to vždycky vzdala.

2. Už by se nemusel bavit se svým kámošem tím stylem, že navzájem imitujou ženský hlasy. Protože tohle oni fakt dělaj. Co to asi znamená?

3. Protože by ho ten kámoš nemusel navštěvovat osmkrát denně.

4. Protože nesnáším jeho hudební vkus! Ani ve tři odpoledne, ani ve tři ráno, fakt ne!

5. K hudebnímu vkusu se váže i naprosto příšernej styl videoher, filmů a vůbec všeho, co zrovna nemusíte poslouchat, pokud spíte, nebo se o to aspoň snažíte.

6. Možná by ho to donutilo luxovat víckrát než jen jednou za čtvrt roku.

7. A možná by konečně přestal mlátit dveřma a všiml si, že mají dokonce i kliku.

8. Protože by si mohl napsat novou, společnou (a čitelnou) jmenovku na zvonek, a já bych tak byla ušetřena prozvánění a následného vysvětlování, že opravdu nejsem pan X.

9. Protože mu to přeju.

10. Předchozí bod je vlastně trochu spornej, neboť jsem si vědoma toho, že pokud by mu to s nějakou vyšlo, mohla bych v noci místo zvuků videoher slýchat něco mnohem, mnohem horšího...


Vše odposloucháno přes společnou zeď, naživo jsme se viděli asi tak pětkrát. Na chodbě si říkáme zdvořilé Dobrý den a na ulici se pro jistotu nepoznáváme vůbec. A přesto je to jedinej člověk, kterej na mě čeká, když přijdu domů. Sad story.

Žádné komentáře:

Okomentovat